Expertise
WELKOM

Onze rol als Notaris is u bijstaan voor privé als zakelijke zaken met advies en administratieve taken. Wij zorgen voor evenwicht en duidelijkheid.

BROCHUREs

Wenst U gedetailleerde info over huwen, kopen, lenen, scheiden of andere zaken? Lees de brochures die wij voor U gratis online ter beschikking stellen.

ONTDEK ONZE BROCHURES

MODELLEN

Onze modellen koopovereenkomst (grond, appartement en woning) zijn nu gratis online ter uwer beschikking!

DOWNLOAD UW VOORBEELDMODEL

REKENMODULES

Wilt U een raming van al uw kosten? Gebruik onze betrouwbare rekenmodules voor uw aankoop, krediet en/of schenking.

BEREKEN UW KOSTEN
slider imageslider image
OVER ONS

Het kantoor is centraal gelegen in Asse, nabij de Markt en het Kerkplein.

Een team van 2 notarissen, 2 notariële juristen en 7 zeer ervaren medewerkers werken alle dagen met volle inzet aan het goede verloop van uw dossier. Gelet op onze ligging in de Vlaamse rand, nabij Brussel en Wallonië zijn wij vertrouwd met de regionale wetgeving in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Onze streek is economisch zeer belangrijk en herbergt heel wat bedrijven die wij adviseren in hun dagelijkse business. Ook successieplanning door middel van eenvoudige tot juridisch technischere technieken behoren tot onze kernactiveiten.

ONZE MISSIE

Elke notaris is verplicht om hoog kwalitatieve opleidingen te volgen om U het beste juridische advies te kunnen geven. Wij beogen een lange termijn samenwerking met onze cliënten. Een persoonlijke aanpak en goede klantenservice zijn voor ons cruciaal.

ONZE MEDEWERKERS

Ons team bestaat uit 9 mensen die U bijstaan met juridische kennis. Daarenboven heeft ieder zijn eigen specialiteit. Zij zijn steeds voor U bereikbaar. Vraag hun rechtstreeks telefoonnummer of e-mailadres.

ONS KANTOOR

Een eerste afspraak op ons kantoor kan U bekomen via deze website, een telefonisch contact of een email. De eerste afspraak bij notarissen in België is steeds gratis en vrijblijvend. Ons kantoor is steeds bereid om U informatie of een eenvoudige inlichting te verschaffen.